fbpx

GoRunner Urbanglide 6.5″

  4 baserat på 34 röster

Med en kraftfull 250W elektrisk motor och ett litiumkvalitetsbatteri tar dig denna scooter dit du behöver med en räckvidd på upp till 10 km under gynnsamma förhållanden. Men det är inte allt – den har också en stötdämpande upphängning och 6,5” punktfria hjul som säkerställer en bekväm resa även på ojämna ytor.

Med en maxbelastning på 100 kg (rekommenderad maxvikt 75 kg) och en vikt på endast 7,4 kg, är GoRunner Urbanglide hopfällbar och enkel att bära med dig vart du än går. Du behöver inte oroa dig för säkerheten heller – den har både fotbroms och handmanövrerad motorbroms, samt en integrerad LED-strålkastare och bakljus, för att säkerställa att du syns väl i trafiken.

GoRunner Urbanglide har också en snygg skandinavisk design och är utformad för att uppfylla danska lagkrav, vilket gör den godkänd för allmän väg. Dessutom har den en klocka, så att du kan hålla koll på tiden även när du är på språng.

Med en hastighet på upp till 20 km/h och tre växlar att välja mellan (10 km/h, 15 km/h, 20 km/h), kan du anpassa hastigheten efter dina behov och önskemål. GoRunner Urbanglide har också en digital hastighetsmätare och informationsdisplay på styret, som gör att du enkelt kan övervaka din hastighet och batterinivå.

Slutligen, med en enkel laddningstid på 2-3 timmar och med den tillhörande laddaren som kan anslutas direkt till vägguttaget, är det lätt att hålla GoRunner Urbanglide redo att användas när som helst.

Topfart: 20 km/t.

Rækkevidde: 10 km.

Motor: 250W

Maks. personvægt: 100 kg.

Vægt: 7.4 kg.

Produktspecifikationer::

Motor 250W
Toppfart 20 km/h.
Räckvidd 10 km.
Max personlig vikt 100 kg.
Vikt 7.4 kg.

FAQ

Hur testar man GoRunner Urbanglide 6.5″?

Vi testar GoRunner Urbanglide 6.5″ på många olika parametrar, och tittar på t.ex. om produktspecifikationer, andra recensioner och många fler saker. Så vi kan ge dig den mest informativa och bästa recensionen av GoRunner Urbanglide 6.5″

Hur snabbt kan GoRunner Urbanglide 6.5″ springa?

GoRunner Urbanglide 6.5″ har en topphastighet på km/h.

Vad är räckvidden för GoRunner Urbanglide 6.5″?

 GoRunner Urbanglide 6.5″ har en räckvidd på 10 km/h.

Hur mycket personlig vikt kan GoRunner Urbanglide 6.5″ hålla?

GoRunner Urbanglide 6.5″ kan hantera en maximal personvikt på kg.