fbpx

GoRunner Pro 10″

  4.2 baserat på 64 röster

Denna elsparkcykel är utrustad med de stora och komfortabla 10″ honungskam-däcken som ger dig en stabil och behaglig körupplevelse. Med GoRunner Pro 10″ kan du enkelt ta dig över grus, sten och gräs utan att behöva oroa dig för punkteringar eftersom den har anti-punktur däck.

Med en kraftfull 250 W motor och ett säkerhetsskyddat lithium-ion batteri med en kapacitet på 36V 7,8 Ah, kan du köra upp till 20 km på en enda laddning, med en topphastighet på 20 km/t. Detta ger dig möjlighet att uppleva en snabb och bekväm resa i stadstrafiken eller på landsbygden. Med sin unika patenterade funktion kan du enkelt fälla samman GoRunner Pro 10″ till en kompakt storlek på 1180x550x435mm, så att du kan ta den med dig på bussen eller tåget.

GoRunner Pro 10″ har också en skivebroms som ger en plötslig och effektiv nedbromsning. Förutom skivebromsen har elsparkcykel också en fodbroms som ytterligare förbättrar din säkerhet. Med två olika hastighetsinställningar, kan du välja mellan hög eller låg hastighet beroende på var du kör. Du kan enkelt begränsa hastigheten genom att välja Gear I om du vill köra säkert i stadstrafiken.

GoRunner Pro 10″ är inte bara en snabb och bekväm resa, utan också en säker sådan. Med en vattentät IP55-klassificering är den skyddad mot regn och damm. Dessutom medföljer en stötteben och en laddare, så att du alltid är redo att ge dig ut på resan.

Topfart: 20 km/t.

Rækkevidde: 20 km.

Motor: 250 W kraftfull motor

Maks. personvægt: 150 kg.

Vægt: 15 kg.

Produktspecifikationer::

Motor 250 W kraftfull motor
Toppfart 20 km/h.
Räckvidd 20 km.
Max personlig vikt 150 kg.
Vikt 15 kg.

FAQ

Hur testar man GoRunner Pro 10″?

Vi testar GoRunner Pro 10″ på många olika parametrar, och tittar på t.ex. om produktspecifikationer, andra recensioner och många fler saker. Så vi kan ge dig den mest informativa och bästa recensionen av GoRunner Pro 10″

Hur snabbt kan GoRunner Pro 10″ springa?

GoRunner Pro 10″ har en topphastighet på km/h.

Vad är räckvidden för GoRunner Pro 10″?

 GoRunner Pro 10″ har en räckvidd på 20 km/h.

Hur mycket personlig vikt kan GoRunner Pro 10″ hålla?

GoRunner Pro 10″ kan hantera en maximal personvikt på kg.